Jump to content

VB 2014: Suareznek Barcelona szerződést ért az angolok elleni két gól

2014. 06. 20. 12:02

Az El Mundo Deportivo úgy tudja, hogy már csak a részletekben kell megállapodnia a Liverpoolnak és az FC Barcelonának Luis Suárez átigazolásában. A spanyol lap értesülései szerint a katalánok 65 millió eurót kínálnak a világklasszis csatárért aki tegnap gyakorlatilag véget vetett az angolok vb-állmainak.

Ha esetleg tartana attól Luis Suárez, hogy Angliában nem feltétlenül fogják tárt karokkal várni a szurkolók miután tegnap két parádés góljával kivégezte Roy Hodgson válogatottját, akkor örülhet, mert a hírek szerint a Barcelona a segítségére sietett. A gyenge szezont futó katalánok éppen újjáépítik a csapatukat, a tervek szerint Luis Enrique keze alá bomba erős keretet adnak. A keret egyik ékköve Luis Suárez lenne, akiért még 65 millió eurót sem sajnálnának kiadni a Barca vezetői.

Az El Mundo Deportivo azt is tudni véli, hogy bár Suárez szerződésében 85 millió eurós kivásárlási ár található, ám ez csak az angol csapatokra vonatkozik, ha Európába igazol, akkor marad a potom 65 milliós záradék.
Az újság szerint a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, nem lenne meglepetés, ha ősztől összeállna a Neymar, Messi, Suárez támadó trió.

(Foto:sportsillustrated.com/futball365.com)