Jump to content

Real Madrid: hárman is távozhatnak

2014. 07. 04. 15:37

Rövid időn belül három játékostól is elköszönhet a Real Madrid futballcsapata, miután lapértesülések szerint Sami Khedira, Angel di María és Alvaro Morata is létszám fölöttivé vált a spanyol fővárosban. Bár kérőkben nincs hiány, az még egyik játékosnál sem dőlt el, hogy végül hol folytatják a következő szezontól.

A Bajnokok Ligája-győztes királyi gárda idén nyáron sem tétlenkedik az átigazolási piacon, bár jelenleg inkább a távozókról érkeznek a hírek. A fiatal és igen tehetséges Alvaro Moratáról már az elmúlt szezon végén tudni lehetett, hogy elhagyja a csapatot, a legvalószínűbb állomás pedig Olaszország, pontosabban a Juventus lehet.

Sami Khedira szezonja nem igazán sikerült jól, hiszen fél évig harcképtelen volt, bár a Bajnokok Ligája döntőjére visszatérhetett a csapatba. A legkitartóbb kérő és a végső befutó az Arsenal lehet, akik 23-25 millió font körüli összegért szerezhetik meg a német válogatott középpályását.

A legfrissebb hírek már a világbajnokságon is jól játszó Angel di Mariáról szólnak, akiért körülbelül Khedira árának a dupláját kell letennie az asztalra annak a csapatnak, amely végül megszerzi. A Manchester United már meg is környékezte az argentint, de könnyen lehet, hogy végül a francia Monaco ér célba, főleg, ha Madridban komolyan gondolják, hogy elcsábítják a vb új sztárját, James Rodriguezt.

(Fotó_sportsmole.co.uk/waasan.com)