Jump to content

Vb 2014: Kroos döntött, de titkolózik

2014. 07. 07. 09:10

Toni Kroos a német Bundesligában szereplő Bayern München válogatott támadója egy müncheni lapnak elárulta, hogy meghozta döntését a jövőjével kapcsolatban. Mint ismert Kroosért a Real Madrid jelentkezett be, amely 25-30 millió eurót sem sajnálna a gólerős irányítóért. Kroos ugyanakkor nem árult el részleteket, ahogy a bajor és a madridi gárda sem jelentette be, hogy megegyeztek volna a játékos adásvételéről.

Toni Kroos az egyik legnépszerűbb szereplője a nyári átigazolási szezonnak. A középpályásért korábban bejelentkezett a Manchester United, ám Kroos visszautasította az ajánlatukat, ha egyáltalán volt ilyen, hiszen részleteket senki sem árult el az üggyel kapcsolatban. A Manchester United érdeklődése után arról szóltak a hírek, hogy a játékos és jelenlegi klubja, a Bayern München megkezdik a tárgyalásokat Kroos jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításával kapcsolatban. A hírek szerint a felek nem jutottak dűlőre, ekkor került képbe a Real Madrid.

A hírek szerint a királyiak 25-30 millió euró körüli összegért vinnék a játékost, aki a legfrissebb hírek szerint már eldöntötte hol folytatja pályafutását, ugyanakkor részleteket nem árult el.

„Döntöttem, de részleteket nem árulhatok el. A legfontosabb számomra a világbajnokság, szeretnék arra koncentrálni, a torna végeztével azonban személyesen jelentem be a döntésem” – mondta Kroos a müncheni TZ napilapnak.

Toni Kroos 2006-ban a Hansa Rostock együttesétől került Münchenben, az első csapatban 2007-ben mutatkozott be, majd egy leverkuseni idényt leszámítva azóta is a Bayern Münchent erősíti.

(Fotó:foci-live.hu)