Jump to content

Átigazolás: Vidal és Hummels is Manchesterben köthet ki

2014. 07. 08. 11:57

Angol sajtóértesülések szerint a keretét minden áron megerősíteni akaró Manchester United kivetette a hálóját Arturo Vidalra és Matts Hummels-re. A kolumbiai és a német válogatott kíválósága egyaránt szerepel Luis Van Gaal kívánságlistáján, ugyanakkor a klubváltása kapcsolatban gyaníthatóan a Juventusnak és a Borussia Dortmundnak is lesz egy-két szava.

Luis van Gaal, a holland válogatott szövetségi kapitánya igen csak sűrű napokat tudhat maga mögött, hiszen az Oranje vezetésén kívül a Manchester United keretének megerősítésén is fáradoznia kell. A szakember legújabb terve, hogy megszerezze Arturo Vidalt a Juventustól, valamint Matts Hummelst a Borussia Dortmundtól. Miután azért Manchesterben sem a kútból hordják fel a klubházba a pénzt, az ügylet létrejöttéhez az is kell, hogy a menedzser vevőt találjon Nanira, akivel nem számol a jövőben. Ugyanakkor a kiszemeltek közül csak Vidal ára alsó hangon 40 millió euró, tehát a Misternek jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha a chilei mellé még a német válogatott védőt is Manchesterbe szeretné csábítani.

Persze a holland szakembernek mindig van B-terve is, ezt láthattuk Costa Rica ellen is, amikor szemrebbenés nélkül lehívta a büntetők előtt a kapusát, hogy a cserekapust küldje harcba. Van Gaal úgy számol, hogy ha Hummelst nem tudja megszerezni, akkor elcsábítja az Arsenaltól Thomas Vermaelent. A kapuscserés terv bejött, ugyan miért nem jöhetne be a Vermaelen-akció is?

(Fotó:news168.co.uk/manutdfanatic.hu)