Jump to content

Átigazolás: Pogbát Londonban fényképezték, erősödik a Chelsea-pletyka - Fotók

2014. 07. 11. 09:01

Az átigazolási szezon egyik legnépszerűbb szereplője Paul Pogba, a Juventus középpályása. A francia válogatottal a brazíliai világbajnokságon a negyeddöntőben búcsúzó játékost folyamatosan hírbe hozzák valamelyik Premier League-ben szereplő sztárcsapattal, újabban a Chelsea-t emlegetik, mint célállomást. Talán nem véletlenül, ugyanis Pogba tegnap éppen Londonban járt...

A Juventus természetesen nem szeretné elengedni Pogbát, ám az is valószínűsíthető, hogy az olasz bajnok számára van az a pénz, amennyiért mégis le tud mondani a francia játékos szolgálatairól. A Juve háza tájáról hallani lehet, hogy meg szeretnék erősíteni a keretet, ami érthető is, hiszen a legutóbbi BL-szezonban sem tudták felvenni a harcot az igazán komoly csapatokkal. A torinói gárda vezetősége Alvaro Morata személyében már igazolt új játékost, ám listájukon még bőven van név a hírek szerint, akikre szeretnének lecsapni.

És akkor itt jön képbe Pogba, akiért állítólag a Chelsea 60 millió fontot sem sajnálna. José Mourinho nagy rajongója az egykori Manchester United játékosnak és mindenáron szeretné megszerezni. A portugál szakembernek B-terve is van Pogba-ügyben, ugyanis amennyiben a Juventus játékost szeretne, úgy Ramirest és némi pénzt adna cserébe. Hogy az ügylet milyen szakaszában van jelenleg, azt nem lehet tudni, mindenesetre Paul Pogbát tegnap Londonban látták, erről több fotó is tanúskodik. Pogba vásárolgatott és szurkolókkal fényképezte magát, esetleges klubváltásáról egy szót sem árult el.

Egy valami viszont biztosnak tűnik, annak ellenére, hogy a Suárez-saga lassan a végéhez közeledik nem kell félnünk, nem fogunk unatkozni, hiszen kezdődik egy újabb átigazolási szappanopera, melynek főszereplője ezúttal Paul Pogba lesz.

(Fotó:twitter,foci-live.hu)