Jump to content

Antonio Conte elhagyta a Juventust, szövetségi kapitány lehet

2014. 07. 15. 20:53

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus labdarúgó csapata hivatalosan is bejelentte, hogy Antonio Conte, a csapat vezetőedzője elhagyja a klubot. A hír először a klub Twitter oldalán jelent meg, ám később megerősítették. A pletykák szerint Conte összeveszett a vezetőséggel, ám a háttérben a pletykák szerint nem csak ez áll.

A 44 éves Conte, aki a Juventus legnagyobb sikereinek játékosként is részese volt 2011 óta vezette a torinói alakulatot. Irányításával a Juve sorozatban három bajnoki címet nyert, valamint kétszer a Szuperkupát is elhódította.

A hírek szerint a szakember felmondásának hátterében két dolog állhat, egyrészt messze nem volt megelégedve a torinói klub átigazolási politikájával - Arturo Vidal állítólagos eladása a Manchester Unitednek különösen kiverte nála a biztosítékot -, másrészt érdeklődik a Cesare Prandelli távozása után megüresedett szövetségi kapitányi tisztség iránt.

(Fotó:hiikubad.com)

(Látogass el hivatalos Facebook oldalunkra, ahol írásainkat is megtalálod, valamint különleges fotókat és videókat is láthatsz!)