Jump to content

Van Gaalnak nem kell Nani

2014. 07. 17. 08:09

Egybehangzó angliai beszámolók szerint Louis Van Gaal, a Premier League-ben szereplő Manchester United újdonsült menedzsere nem számít a portugál Nani további szolgálataira. A hírek szerint a holland szakember ezt már közölte is a világbajnokságot megjárt szélsővel, aki Olaszország, közelebbről a Juventus felé kacsingat. Van Gaal úgy érzi, hogy Nani jó cserealap lehet egy esetleges torinóiak kötendő üzletben, melynek másik főszereplője Vidal és némi kézpénz lenne.

A Daily Star szerint a Manchester United nagyon szeretné a Juventus védekező középpályását, Arturo Vidalt megszerezni, és az ügylet létrejöttének érdekében pénzt és Nani játékjogát sem sajnálná. Ugyanakkor a torinóiak tegnap kijelentették, hogy Vidal fontos láncszeme a Juventus gépezetének, éppen ezért nem eladó. Az ügy természetesen még messze nem lefutott, legalábbis az angol sajtó szerint.

Van Gaal amennyiben nem jön össze Vidal megszerzése, akkor is szeretné Nanit eladni, ugyanis kell a hely - és persze a pénz is - egy másik lehetséges érkezőnek, Angel Di Marianak. Nem túl hálás tehát Nani szerepe mostanság a PL rekordbajnokánál, ugyanakkor az igazat megvallva a portugál játékos messze nem futotta be azt a karriert a Manchester Unitedben, melyet jósoltak neki. Talán lehet, hogy jót tesz majd egy kis környezetváltozás, mindenesetre egyre biztosabb, hogy a következő idényt nem az Old Traffordon kezdi meg.

(Fotó:90mins.com)