Jump to content

Liverpool: Lovren napokon belül aláírhat!

2014. 07. 21. 14:10

Tovább folytatja nyári költekezését az angol Premier League-ben szereplő Liverpool csapata. Brendan Rodgers legújabb szerzeménye a horvát Dejan Lovren, akit a szigetországi sajtó szerint sikerült megszerezni a Southampton csapatától. A középső védő beszámolók szerint 20 millió font ellenében vált klubot.

Nem áll le a Liverpool, Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can és Lazar Markovic után a hírek szerint napokon belül bejelentik az ötödik érkezőt is, méghozzá Dejan Lovren személyében. A horvát védő pár héttel ezelőtt már úgy tűnt, hogy Liverpoolban folytatja pályafutását, ám a Szentek meggondolták magukat, pedig a 'Pool vezetősége akkor is egy hasonló, 20 millió fontos ajánlattal "találták" meg őket. Lovren miután klubja visszautasította az ajánlatott rettenetesen dühös lett, lehet, hogy ez mozdította előre az ügyletet.

A két klub tehát megkezdte a tárgyalásokat, a szigetországi sajtó úgy sejti, hogy a jövő hét elején be is jelentik a transzfer létrejöttét. Lovren tehát az ötödik érkező, ám Brendan Rodgers a hírek szerint lendületben marad, ugyanis mindenképpen meg szeretné szerezni Loic Remy-t, akiért 8 millió fontot kellene fizetnie a Newcastle Unitednek.

(Fotó:telegraph.co.uk)