Jump to content

Liverpool: Loic Rémy lehet Luis Suárez utódja

2014. 07. 22. 13:52

A francia válogatottal a brazíliai világbajnokságot is megjárt Loic Remy lehet az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgó csapatának legújabb igazolása. A liverpooli vezetőség állítólag már mindenben megegyezett a Queens Park Rangers együttesével, és a szigetországi sajtó úgy tudja, hogy Rémy is elfogadta a 'Pool szerződésajánlatát. Amennyiben a felek egymás tenyerébe csapnak, úgy a francia játékos 8.5 millió fontért cserélhet klubot és megpróbálkozhat a lehetetlennek tűnő küldetéssel, nevezetesen pótolni Luis Suárezt.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy az átigazolási piac főszereplői közül legalább egy valakit ne lehessen összefüggésbe hozni a Liverpool csapatával. Brendan Rodgers, a Mersey-partiak menedzsere idén szinte kimeríthetetlen forrásokat kapott azzal, hogy eladták Luis Suárezt a Barcelonának, és bizony ha már van, akkor ő költi is a pénzt. A "harapós" csatárért több mint 80 millió font érkezett a liverpooli kasszába, amelynek azért már lassacskán a fenekére is vert a kiváló szakember. Rodgers már lecsapott Adam Lallanára, Lazar Markovicsra, Emre Canra és megszerezte Rickie Lambertet is, sőt a hírek szerint egy másik southamptoni, a horvát Dejan Lovren is aláír napokon belül.

Úgy hírlik csatár fronton is erősödik a Liverpool, ugyanis Loic Rémy is érkezik a keretbe. A francia játékos minden vágya volt, hogy pályafutását Brendan Rodgers csapatában folytathassa, és úgy tűnik, hogy kívánsága meghallgatásra talált. A szakemberek véleménye ugyanakkor megoszlik arról, hogy Rémy vajon pótolni tudja-e majd Suárezt, többségük azt mondja, hogy az uruguayi pótlása amúgy is képtelenség, igazoljanak is bárkit a liverpooliak. Remy ugyanakkor nem rossz választás, a legutóbbi idény során a Newcastle csapatában játszott kölcsönben, 26 mérkőzésen 14 gólig jutott, tehát gólerős támadó.

A hírek szerint a QPR vezetősége már elfogadta a Liverpool 8.5 millió fontos ajánlatát, és a játékosnak is tetszik a Vörösök szerződéstervezete, így az aláírásra és a bejelentésre sem kell már sokat várni.

(Fotó:thejournal.co.uk)