Jump to content

Ibrahimovic visszatér Torinóba?

2014. 08. 06. 14:45

Steffan Hanson neve nem sokat mondhat még a legvérmesebb futball-szurkolókak sem, ám elég róla annyit tudni, hogy ő volt a Malmö ifjúsági csapatában Zlatan Ibrahimovic mestere. A szakember most egy érdekes információt osztott meg az olasz Tuttosporttal, amely egész Torinót lázba hozta.

Steffan Hanson szerint ugyanis Zlatan Ibrahimovic vissza akar térni a Juventushoz, ráadásul a pénz ezúttal nem számít a svéd válogatott számára.

"Zlatan a Juventust akarja, ha nem is még most nyáron, de jövőre biztosan. Ezt a minap mondta nekem, sőt még azt is mondta, hogy a pénz nem számít neki. Azt mondta, hogy vissza akar térni Torinóba" - mondta Hanson a Tuttosportnak.

Hogy az ügyből mi lesz, azt még nem lehet tudni, annyi bizonyos, hogy Ibrahimovicot még két évig szerződés köti a PSG-hez, ahol sosem titkolta, hogy nem kifejezetten érzi jól magát. Ibrahimovic önéletrajzi könyvében is hosszan kitért a Torinóban töltött évekre, kiemelve azt, hogy mennyire jól érezte magát a Juventusnál. Az Öreg Hölgynél két bajnoki címet is nyert a svéd játékos, igaz mindkettőt elvették az emlékezetes Calciopoli kapcsán. Az olasz sajtó szerint el lehet többek között a mozgatórugója a visszatérésnek, Zlatan ugyanis úgy érezheti, hogy befejezettlen ügye van Torinóban.

Ibrahimovic fizetését kevés klub kasszája bírja el, ám a hírek szerint a svéd klasszis lemondana kiugróan magas fizetéséről, hogy segítse az ügylet létrejöttét. Kérdés már csak az, hogy vajon a torinóiak miből fizetnék ki a párizsiaknak a játékos 25 millió eurós vételárát, mert az igen valószínűtlen, hogy a PSG vezetősége annyira nagyvonalú lenne az anyagiakat illetőleg, mint Ibrahimovic.

(Fotó:enelareachica.com)