Jump to content

Icardi a Liverpoolba, Cuadrado az MU-ba tart - sajtóhír

2014. 08. 06. 14:20

Olasz sajtóhírek szerint a Liverpool csapata szeretné leigazolni az Inter 21 éves csatárát, Mauro Icardit. Brendan Rodgers menedzser szerint a támadó tökéletes pótlása lenne a Barcelonába távozó Luis Suáreznek. Nem tétlenkedik a hírek szerint a Manchester United sem, Angliában tartja magát a hír, hogy Juan Cuadrado az a játékos, akire Louis van Gaalnak fáj a foga.

A Tutto Mercato olasz lap szerint Icardi az a játékos, aki Brendan Rodgers szerint még hiányzik a Liverpool gépezetéből. Az olasz bajnokságban érdekelt Inter csatárát 19 millió fontra taksálja a tekintélyes transfermarkt.de, ám ennél jóval többet kell kifizetnie majd az angol csapatnak, ha valóban el akarja hozni Milánóból.

Brendan Rodgersnél már csak Louis van Gaalnak nagyobb a vásárlókedve, igaz liverpooli kollégája sokkal hatékonyabbnak tűnik. A Manchester United holland szakvezetője a győztes amerikai túra után valószínűleg ismét beleveti magát a játékospiac sűrűjébe, sőt a Daily Star beszámolója szerint Juan Cuadrado személyében már meg is találta azt a játékost, akit mindenképpen Manchesterbe szeretne vinni. A hollandot csupán egy dolog aggasztja, ez pedig a kolumbiai ára, amely egyre feljebb és feljebb kúszik, a legfrissebb adatok szerint immáron 29 millió fontnál tart.

A szigetországból származó hír még, hogy a nyáron "szétvásárolt" Southampton Fraser Forstert szeretné megszerezni. Forster a hírek szerint benne lenne a váltásban, főleg amennyiben jelenlegi csapata, a Celtic nem jut be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, amelyre elég jó esély van. Örülhetnek a Southampton drukkerek, ugyanis elnökük, Ralph Kruegar bejelentette, hogy Jay Rodriguez és Morgan Schneider biztos nem kerül eladásra.