Jump to content

Di Maria jöhet Manchesterbe, Podolski mehet Törökországba

2014. 08. 11. 13:09

Louis van Gaal továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze a Real Madrid szésőjét, Angel Di Mariát. Az előző idény gólpasszkirályát nagyon szeretné megtartani Carlo Ancelotti, ám úgy tűnik, hogy Madridban nem ő, hanem az elnök osztja a lapokat. Mindeközben Arséne Wenger sem ül a babérjain, a hírek szerint közel áll ahhoz, hogy megszerezze a PSG fiatal sztárját, Adrien Rabiot-ot, míg a Podolski-Joel Campbell kettőst Törökországba adná el. Pletykák következnek!

Angliában a hírek szerint a hétvégén kezdődő bajnoki idény mellett a menedzsereket természetesen továbbra is az átigazolási piac főszereplői foglalják le leginkább. A Manchester United még egy utolsó offenzívát indít Angel Di Maria megszerzésének érdekében és úgy hírlik, hogy egy 50 millió fontos ajánlattal kívánják nyomatékosítani, hogy valóban meg akarják vásárolni az argentint, akihez amúgy Carlo Ancelotti ragaszkodna, csak pechére a főnökét mindez hidegen hagyja. Az MU-val egy ideig a PSG harcolt, ám az átigazolási összeg nagyságában nem jutott dűlőre a madridiakkal, így elálltak a vételi szándékuktól.

Di Maria tehát nem érkezik Párizsba, viszont úgy hírlik, hogy Adrien Rabiot, a fővárosi gárda U-21-es francia válogatott tehetsége London felé veheti az irányt. Az Arsenal ugyanis bejelentkezett a szupertehetségnek tartott labdarúgóért és Rabiottól elképzeléseitől sem áll messze, hogy Londonba tegye át székhelyét. Már csak azért is, mert a PSG vezetői nem nagyon szeretnék megemelni a heti 8000 fontos fizetését, melyet amúgy akár meg is triplázhat Wengeréknél.

Azért nem fenékig tejfel az élet az Arsenal háza táján sem, egy csatát úgy tűnik el is vesztettek a Chelsea-vel szemben, pedig még el sem kezdődött a bajnokság. A két londoni gigász ugyanis komoly harcot folytat Johnny Diba, a Rochdale 16 éves végtelenül tehetségesnek tartott kapusáért. A fiatalembert a szíve a hírek szerint a kékek felé húzza, így gyaníthatóan Mourinho csapatával ír majd alá szerződést.

Lukas Podolski és Joel Campbell pedig állítólag a török Galatasaray vezetőivel szignózhat, amennyiben létre jön az ügylet a török óriás és az Arsenal között. Podolski hatalmas kedvenc a londoni szurkolók körében, ám Wenger a kezdőben nem számít rá, ahhoz pedig, hogy a padon üldögéljen egyrészt túl jó, másrészt még fiatal is és igaz ez Campbellre is. A Galata a hírek szerint komolyan gondolja a két játékos leigazolását, és állítólag igen mélyen a zsebébe is nyúlna annak érdekében, hogy létrejöjjön az üzlet.

Mindeközben a Southampton új igazolása, Fraser Forster megérkezett új állomáshelyére és kijelentette, hogy ne bánja, hogy elhagyta a Celticet, hiszen itt volt már az idő a váltásra. A skótok amúgy hatalmas "mákkal" ott vannak a BL-ben, annak ellenére, hogy lengyel ellenfelüktől összesítésben 6-1-re kikaptak.

(Fotó:bleacherreport.com;twitter)