Jump to content

Portugáliából igazol védőt a PL-címvédő

2014. 08. 11. 12:07

Szigetországi sajtóhírek szerint Eliaquim Mangala, a francia válogatott védője egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Premier League-ben szereplő és ott címvédő Manchester City együttesében folytassa pályafutását. A játékos jelenlegi csapata a Porto természetesen ragaszkodna Mangalához, ám mint mindig, valószínűleg ebben az esetben is van az a pénz, amiért a portugálok mégis csak búcsút intenének a védőnek.

Eliaquim Mangala értéke a transfermarkt.de szerint 23 millió euró, ennél viszont jóval többért adhatná el a Porto az anyagiak terén amúgy is jól álló manchesterieknek egyik legértékesebb játékosát, főleg ha nem szerepel alacsonyabb kivásárlási összeg a szerződésében. Mangala a hírek szerint nagyon menne Manchesterbe, ahogy Manule Pellegrini is nagyon szeretné, hogy a kiváló védő ősztől az ő csapatát erősítse.

Pellegrini ebbéli vágyait amúgy élő adásban is elmondta, hiszen az Arsenal ellen elbukott Community Shield mérkőzés után adott interjújában kitért Mangalára.

"Az újságok jelen pillanat nem nagyon foglalkoznak ezzel a témával, de természetesen továbbra is meg szeretnénk szerezni Mangalát. Ő is jönni szeretne, szóval az elkövetkezendő hetekben majd meglátjuk mire jutunk" - titokzatoskodott a City mestere.

A Manchester City címvédőként kezdi meg a Premier League hétvégén induló szezonját, első mérkőzésén a Newcastle United otthonába látogat.

(Fotó:dailymail.co.uk)