Jump to content

Liverpool: a Barcelona és Chelsea egykori csatársztárja jöhet

2014. 08. 12. 10:48

Az ember már szinte nem is tudja követni Brendan Rodgerst, a Liverpool menedzserét. A Premier League legutóbbi idényében csapatát a második helyig vezető szakember vásárlási kedve hihetetlen méreteket öltött idén nyáron. A Vörösök szakvezetője már így is egy fél csapatnyira való játékos szerződtetett, ám a hírek szerint az új érkezők sorának még nincs vége, a legújabb kiszemelt a kameruni Samuel Eto'o.

A legutóbbi idényt a Chelsea-nél töltő 33 éves kameruni játékos ugyanakkor a legolcsóbb megoldása lehet az idény nyáron már majdnem 100 millió fontot "eltapsoló" Rodgersnek, ugyanis Eto'o szabadon igazolható. A korábban a Real Madridban, a Barcelonában és az Interben is megforduló játékos a hírek szerint az Ajax együttesével is tárgyalásban áll, ám gyaníthatóan azért inkább a Liverpoolt választaná. Nem csoda, hiszen mégis csak nagyobb presztízs a Premier League-ben játszani, mint a holland bajnokságban, nem mellesleg jobban is fizetnek a szigetországban, ez pedig különösen fontos szempont Eto'o-nál.

Eto'o a Chelsea-nél a hírek szerint egy idény alatt 7 millió fontot keresett, míg az Anzhinál 13 millió font volt az éves fizetése. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kameruni mekkora fizetési igénnyel áll elő az Anfielden, de miután ingyen érkezik a liverpooli vezetők is rugalmasabbak lesznek, már ha érkezik.

Ugyanis a Liverpool háza tájáról olyan híreket is lehet hallani, hogy kivetették a hálójukat Radamel Falcaóra is, ám a kolumbiai csatár a szóbeszéd szerint csak a Real Madrid kedvéért hagyná el a hercegségbelieket.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:independent.co.uk)