Jump to content

Manchester City: Agüero hosszabbított

2014. 08. 15. 10:46

Új, öt évre szóló szerződést írt alá Sergio Agüro és jelenlegi csapata a Manchester City. A bajnoki címvédő klub vezetősége az utóbbi napokban nem csak új játékosok után kutatott, de a csapat meghatározó tagjaival is hosszú távú szerződést kötött, így Agüero mellett David Silva és a kapitány Vincent Kompany is elkötelezte magát.

"Amióta csak a City játékosa vagyok, minden évben szárnyra keltek olyan pletykák, miszerint visszatérek Spanyolországba. Én soha sem figyeltem ezekre a pletykákra, nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget nekik. Az emberek többsége viszont más, van aki tényként kezeli ezeket a híreszteléseket. A City-drukkereket megnyugtathatom, nem tervezek váltani, a szerződésem lejártáig itt maradok a klubnál" - tett hűségesküt jelenlegi csapata mellett Agüero.

Az argentin válogatott játékos 2011-ben igazolt a Manchester City-hez és rövid időn belül a szurkolók kedvencévé vált. Nem véletlenül, hiszen első évében a Queens Park Rangers elleni góljával biztosította be csapata a bajnoki címet, melyre a szurkolók több mint 40 évet vártak.

Agüero a klub honlapjának adott interjújában elmondta, hogy címeket akar nyerni a City-vel, de immáron nem csak hazai viszonylatban, hanem a nemzetközi porondon is, ugyanis azzal még adósok a szurkolóknak.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)