Jump to content

Falcao a Liverpoolban vagy a Juventusban folytathatja - sajtóhír

2014. 08. 19. 09:59

A brit Daily Mail értesülései szerint az átigazolási piac egyik legkeresettebb sztárja, Radamel Falcao elhagyja a Monaco együttesét és vagy a Serie A legutóbbi bajnokánál, a Juventusnál, vagy a Premier League tavalyi második helyezettjénél, a Liverpoolnál folytatja pályafutását. Képben van még a Real Madrid is természetesen, ám a spanyol óriásnak kicsit komplikáltabb a helyzete, mint két vetélytársának.

Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere az idény nyáron 101 millió fontot költött csapata megerősítésére, ám még nem érzi úgy, hogy minden darabja a kirakósnak a helyére került volna. A szakember többször hangoztatta, hogy csatárra van még szüksége, Falcao éppen ezért kapóra jönne. A Vörösök ugyanakkor a hírek szerint tárgyalásban állnak az előző szezont a Chelsea együttesénél töltő Samuel Eto'o-val is, ám ő csak abban az esetben érkezhet, amennyiben Falcaót nem tudják megszerezni.

Erre azért van esély, ugyanis a kolumbiaiért nem csak a Liverpool, de a Juventus és a Real Madrid is harcolt. Előbbinek azonban el kéne adnia először Llorentét, aki nem nagyon szeretne hazatérni a Valenciához - a két csapat azért egyezkedik egymással - ráadásul a torinóiak csak kölcsönbe vennék a kolumbiait a közelgő idényre. A Real Madrid helyzete sem sokkal egyszerűbb, az idén nyáron nagybevásárlást tartó spanyoloknak egy Európán kívüli játékostól kéne "megszabadulniuk", hogy helyet tudjanak szorítani a keretükben Falcaónak.

A harc tehát továbbra is nagy a kolumbiai csatárért, az idő viszont szűkös, az átigazolási szezon végéhez közeledve, nem sokat tétovázhatnak a csapatok.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:independent.co.uk)