Jump to content

PL: repkednek a nevek, Balotelli és Xabi Alonso jöhet, Torres viszont mehet

2014. 08. 21. 10:43

Ahogy az várható volt, az átigazolási szezon vége felé megkezdődött Angliában az igazi tűzijáték. Repkednek a nevek, az AC Milan hivatalosan is elismerte, hogy Mario Balotelliről alkudoznak a Liverpoolal, míg a szigetországi sajtó tudni véli, hogy Xabi Alonso a Manchester Unitednél köthet ki.

Brendan Rodgers már így is több mint 100 millió fontot költött a Liverpool keretének megerősítésére, ám a Mersey-parti együttes menedzsere nem áll le, még egy csatárra szüksége van. Korábban már hallani lehetett arról, hogy Mario Balotelli a kiszemelt, ám az olasz válogatott csatár klubja, az AC Milan tagadta, hogy tárgyalnának az angolokkal. A mai napon azonban hivatalosan is elismerték, hogy megkezdődött az alkudozás a felek között, így könnyen lehet, hogy Balotelli pár napon belül bejelentheti visszatérését a PL-be.

A Chelsea is dobna még egy nagyot az átigazolási szezon végén, a hírek szerint José Mourinhónak Mattia Destróra fáj a foga, akiért cserébe Fernando Torrest adná és némi pénzt is. Az AS Roma együttesénél természetesen ragaszkodnának Destróhoz, aki az előző szezonban is a gárda egyik legjobbja volt, de lehet, hogy a londoniak elő tudnak állni egy olyan ajánlattal, amelyet nem tud és nem is akar visszautasítani Rudy Garcia. Hír még a Chelsea-vel kapcsolatban, hogy a Monaco bejelentkezett a másodhegedűssé váló Petr Chech-ért, aki a hűvos londoni kispadot elképzelhető, hogy a napfényes monacói kalandra cseréli.

Samuel Eto'o egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az Everton játékosa legyen. A kameruni már visszautasított az Ajax ajánlatát. A kisebbik liverpooli csapatot azonban lehet, hogy beelőzi a nagyobik, ám Brendan Rodgers csak abban az esetben igazolná le az Inter a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea korábbi gólvágóját, amennyiben Balotellit nem sikerül megszereznie.

A legérdekesebb hír azonban a Manchester United háza tájáról érkezett, a Vörös Ördögök ugyanis a pletykák szerint kivetették hálójukat Xabi Alonsóra. A liverpooli drukkerek korábbi kedvence meghatározó szerepet tölt be a Real Madrid együttesében már évek óta, ám ő sem lesz már fiatalabb, ha a királyiak komoly pénzt szeretnének még érte kapni, akkor lehet, hogy ez a legmegfelelőbb időpont az eladására.

És akkor még egy hír az Arsenalról és Lukas Podolskiról. A londoniak "szelfi" királya lehet, hogy legközelebb már Isztambulban készít majd magáról képeket, ugyanis Arséne Wenger a hírek szerint elengedi a Galatasarayhoz, az árából pedig megvásárolja a PSG középpályását, Clément Chantome-t.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:informationng.com)