Jump to content

Anglia: Gascoigne kórházban, megint az alkohol

2014. 08. 22. 14:22

Szigetországi beszámolók szerint Paul Gascoigne ismét kórházba került, ezúttal is az alkohol miatt. Az angol labdarúgás botrányhős legendájáról pár napja még azt írtuk, hogy a Bornemouth amatőrcsapatához, az Abbeyhez igazolt, ám úgy tűnik még az új kaland sem tudja a pohártól távol tartani.

A Telegraph azt állítja, hogy a 47 éves egykori labdarúgó lakásához orvost kellett hívni, mivel Gascoigne a ház előtt az utcán egy vodkás üveggel a kezében feküdt. A szigetországi labdarúgó szurkolók kedvencét kórházba szállították, ahol már szinte visszajáró vendégként kezelik.

Gazza az évek alatt egyre lejjebb és lejjebb csúszott, korábbi csapattársai és a jelenkor kiválóságai (Gary Linekker és Steven Gerrard többek között) állták a a legutóbbi rehabilitációs kezelését, amely után a korábbi kiváló középpályás ígéretet tett, hogy nem nyúl többé az alkoholhoz. Az ígéretet azonban nem tudta betartani, ennek pedig a hírek szerint az az oka, hogy lakásának főbérlője ki akarja tenni a szűrét, ezt pedig Gascoigne nagyon nehezen dolgozza fel.

Pár napja még reményeinket fejeztük ki azzal kapcsolatban, hogy az új kaland, nevezetesen, hogy Gazza ismét pályára léphet igazolt labdarúgóként, remélhetőleg végleg elszakítja őt az életét tönkre tevő alkoholtól. Azonban úgy tűnik, hogy a legendás labdarúgó újabb csatát vesztett az alkohollal folytatott harcban, a kérdés innentől pedig az, hogy vajon fel tud-e állni az újabb pofonból, vagy lassan de biztosan halad tovább a vesztébe.

(Forrás:sportrajongo.hu;telegraph.co.uk/Fotó:veooz.com)