Jump to content

Balotelli 20 millió euróért lehet a Liverpoolé

2014. 08. 22. 08:00

Szigetországi sajtóértesülések szerint már csak órák kérdése és bejelentik Mario Balotelli érkezését a Liverpoolnál. A Mersey-parti alakulathoz közel álló információk szerint ugyanakkor az átigazolás csak abban az esetben jöhet létre, amennyiben Super Mario alá veti magát Brendan Rodgers szigorú szabályainak és ezt írásban is megerősíti.

Nagyot fordult a világ három hét alatt Brendan Rodgersszal, a Liverpool menedzserével. A szakember egy interjú során agyba-főbe dicsérte Mario Balotellit, majd mikor már az angol média szinte egy emberként harsogta, hogy az olasz válogatott csatár a Liverpoolban folytatja, akkor Rodgers kijelentette, hogy Balotellit esze ágában sincs leigazolni. Három hét elteltével ugyan az a Rodgers „centikre” van attól, hogy leigazolja az Inter a Manchester City és az AC Milan botrányhős csatárát, akiért 20 millió eurót adhat a milánóiaknak.

Rodgers tisztában van azzal, hogy Balotelli mekkora klasszis, ahogy azt is tudja, hogy szinte kezelhetetlen és korábbi edzői egytől egyig kudarcot vallottak nála amikor be akarták törni. A liverpooli szakember azonban eltökélt, ő Balotellit akarja, ám csak abban az esetben hajlandó szerződtetni, amennyiben az olasz aláírja a szerződés egyik mellékletét, amely egyfajta viselkedési kódex a pályán és azon kívül, valamint kitér arra is, hogy az edzések látogatása Liverpoolban nem fakultatív jellegűek, mint ahogy mondjuk Manchesterben kezelte a tréningeket Balotelli.

A Liverpool amúgy a játékos jutányos ára és az átigazolási szezon végének közelsége miatt is szeretné mihamarabb tető alá hozni az ügyletet. A Mersey-parton úgy gondolkodnak, hogy egy Balotelli szintű csatárt 20 millió fontért nem minden nap vásárolhat meg egy csapat, ráadásul a szeptember 1-je is itt van Rodgers nyakán, és addig mindenképpen csatárt kell igazolnia.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:calciomercatoreport.altervista.org)