Jump to content

Juventus: Allegri Podolskit akarja

2014. 08. 25. 08:00

Továbbra sem tudni, hogy hol folytatja pályafutását Lukas Podolski az Arsenal támadója. A német válogatott játékosért korábban a Galatasaray is bejelentkezet, ám ők végül letettek róla. A legújabb kérő a hírek szerint a Juventus, amely egyelőre csak kölcsönvenné a 29 éves játékost.

Arséne Wenger nem számít Lukas Podolski szolgálataira, így a németnek csapatot kell találnia. Podolski nem játszott az Everton elleni 2-2-re végződő Premier League bajnokin, ahogy az idénynyitón sem kapott lehetőséget. Wenger Podolskin kívül a szintén német válogatott Özilnek és Mertesackernek is meghosszabbította a szabadságát, ám utóbbi kettő az Everton ellen már játszott, Podolski ugyanakkor nem kapott lehetőséget. A hírek szerint azért, mert a Juventus főnökei a mai napon Londonba érkeznek, hogy a támadó kölcsönvételéről tárgyaljanak.

A Tuttosport szerint Massimiliano Allegri az általa preferált 4-3-3-as hadrendbe keresi az utolsó elemet, és véleménye szerint Podolski a megfelelő ember a támadósor bal oldalára, aki megfelelően tudna összejátszani Alvaro Moratával.

Podolski árát a mértékadó Transfermarkt.de 20 millió euróra taksálja, ám ennyit a Juventus nem tud kifizetni, éppen ezért gondolkodnak a torinóiak a kölcsönvételben. A német válogatottal vb-aranyat nyerő csatár az Arsenalban két szezon alatt 69 mérkőzésen lépet pályára és összesen 28 góllig jutott.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:Twitter)