Jump to content

MU: Di Maria megérkezett - fotó!

2014. 08. 26. 08:00

Tegnap este megérkezett a Manchester United Carringtonban található edzőközpontjába Angel Di Maria. Az argentin válogatott labdarúgó érkezését állítólag órákon belül bejelentik, az átigazolási összeg pedig minden valószínűség szerint brit átigazolási rekord lesz.

A BBC szerint a Manchester United órákon belül bejelentheti Angel Di Maria érkezését. Az argentin játékosért a manchesteriek a hírek szerint 59.7 millió fontot fizethetnek a Real Madridnak, amely brit átigazolási rekord lesz. A csúcsot eddig Fernando Torres ára jelentette aki 2011-ben 50 millió fontért igazolt a Liverpoolból a Chelsea együttesébe. Di Maria jelenleg már Manchesterben tarózkodik, tegnap érkezett és lencsrevégre is kapták amint a klub vezetőségével éppen a carringtoni edzőközpont felé autózik.

Az argentin amúgy nem az első drága igazolás lesz a klubnak, amely mostanság igen csak agresszív viselkedést tanusít az átigazolási piacon. A manchesteriek tavaly klubrekordnak számító 45 millió euróért igazolták le Juan Matát, idén pedig Luke Shawért, Ander Herreráért és Marcos Rojoért fizettek ki súlyos milliókat.

Louis van Gaalnak égető szüksége lenne Di Mariára, ugyanis a manchesteriek támadójátéka igen csak vérszegénynek bizonyult a PL első két fordulójában. Az MU az első fordulóban 2-1-re kikapott a Swansea együttesétől míg a második játéknapon a Sunderland ellen játszott 1-1-es döntetlent, így a vesztett pontok tekintetében máris sokkal rosszabbul áll, mint a fő rivális Manchester City, vagy a Chelsea, de említhetnénk a Tottenhamet is.

(Forrás:sportrajongo.hu;BBC/Fotó:Twitter)