Jump to content

Chelsea: Destro jöhet, Torres mehet

2014. 08. 29. 09:53

Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea minden áron szeretne megszabadulni Fernando Torrestől és szeretné a spanyol helyére leigazolni az AS Roma olasz válogatott csatárát, Mattia Destrót. Torres az AC Milan vezetőivel tárgyal, ám egyrészt magas fizetési igényei miatt nem biztos, hogy az olaszok szerződtetik, másrészt a spanyol csatár lelépési pénzt akar kapni jelenlegi klubjától.

Az átigazolási szezon végének közeledtével egyre inkább felgyorsulnak a dolgok a piacon még érdekelt csapatok háza táján. A Chelseanél ugyanakkor megrekedtek a dolgok, Fernando Torres ugyansi nem minden áron hagyná el a londoni klubot. A spanyol csatár aki mostanság inkább kihagyott helyzeteivel sem mint góljaival hívja fel magára a figyelmet lelépési díjra tart igényt klubjával szemben, ugyanis két év még hátra van a szerződéséből. A Chelsea vezetői szeretnének minden áron megszabadulni a gólképtelen ám borzasztóan drága (Torres heti 175 ezer fontot keres) játékostól és szeretnél leigazolni Mattia Destrót az AS Roma futballistáját.

A Chelseaben idén még egypercet sem játszó Torres az AC Milan vezetőivel tárgyal ( az olasz lapok szerint a csatár igent is mondott az ajánlatukra) már napok óta és bár az olaszok könnyedén ki tudnák fizetni a csatár vételárát, amely 12-15 millió euró körül mozog, a súlyos fizetési igényt már nem tudnák, vagy akarnák állni. Mindeközben Mourinhóék tárgyalnak Mattia Destro megszerzéséről az AS Roma együttesével, ám az az ügylet sem tűnik egyszerűnek. A rómaiak ugyanis miután eladták Benatiát a Bayern Münchennek 24 millió euróval gazdagodtak, tehát filléres gondjaik nincsenek, így sokkal jobb tárgyalási pozícióba kerültek, hiszen nem kell minden áron eladniuk Destrót.

José Mourinhónak persze van B-terve is amennyiben Destrót nem tudja megszerezni, a portugál Jackson Martinez (Porto) vagy Loick Rémy (QPR) leigazolásával is kacérkodik.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó: )