Jump to content

Juventus: Vidal nem kér Manchesterből

2014. 08. 29. 10:45

Pár nappal az átigazolási szezon vége előtt igen nehéz helyzetbe került az amúgy sem rózsás napokat megélő Manchester Untied. Az angol klub első számú kiszemeltje ugyanis kijelentette, hogy nem akar Manchesterbe szerződni, még annak ellenére sem, hogy heti 182 ezer fontos fizetést garantálna neki az MU.

A brit Daily Star szerint a manchesteriek 34 millió fontot és Javier Hernandezt ajánlják a Juventusnak Arturo Vidalért cserébe. A középpályást Louis van Gaal hónapok óta meg akarja szerezni, ám az olaszok nem akarták eladni egyik lagjobbjukat, de azért kiváló taktikával egyre magasabbra srófolták az árát. Mára azonban úgy tűnik Vidal sem szeretne eligazolni Torinóból, legalábbis a Daily Star szerint.

A lap azt állítja, hogy a játékos kijelentette, nem akar Manchesterbe szerződni, marad a Juventus alkalmazásában, legalábbis még egy szezon erejéig. Tenné ezt annak ellenére, hogy az MU vezetői csillagászati, heti 182 ezer fontos fizetési ajánlattal bombázták. Vidal döntését valószínűleg örömmel veszi Massimo Allegri is, akinek nagy szüksége lenne a chilei játékosra leginkább azért, mert Andrea Pirlo csípősérülés miatt egy hónapra kidőlt, így a bajnokság első heteiben egyáltalán nem lesz bevethető.

Persze Louis van Gaal azért rendelkezik B-tervvel is, amennyiben Vidal valóban marad Torinóban, akkor a holland szakember a Sporting Lisszabon középpályását, William Carvalhót hozhatja Manchesterbe. Egy gond természetesen itt is akad, nevezetesen, hogy a játékosért Arséne Wenger is bejelentkezett. A PL két gigásza tehát nem csak a bajnokságban, de az átigazolási piacon is versenyt fut, az idő azonban kevés, hétfő éjfélkor bezár a piac.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:news168.co.uk)