Jump to content

A Liverpool vinné a Barca-kapust - sajtóhír

2014. 09. 03. 12:17

Spanyol lapértesülések szerint az angol labdarúgó bajnokságban szereplő Liverpool nagyjából mindenben megegyezett a Barcelonával Victor Valdés leigazolásával kapcsolatban.

A barcelonai szerződésének lejártával immáron szabadon igazolható hálóőr a hírek szerint egy évre ír alá a Liverpoolhoz. Valdés a Barcelona saját nevelésű játékosa, összesen 387 mérkőzésen védett a katalán csapat hálójában, ám miután lejárt a szerződése, a távozás mellett döntött.

Egy kérője már volt a francia bajnokságban szereplő Monaco személyében, ám Monte Carlóban nem ment át az orvosi vizsgálaton rakoncátlankodó térde miatt.

A Liverpool eredetileg Pepe Reinát szerette volna második számú kapusnak leigazolni Simon Mignolet mögé, ám őt végül a Bayern München kaparintotta meg, így az átigazolási időszak lejárta után második kapus nélkül maradt Brendan Rodgers.

Így jött szóba Valdés, aki viszont térdsérülése miatt nem talált csapatot, és egyelőre nem is játszhatna még. Ennek ellenére írhat alá egyéves szerződést az Anfield Roadon, ahol bíznak benne, hogy miharabb felépül és bevethető Mignolet mellett.

(Fotó: wikipedia.org)