Jump to content

A vb-gólrekorder edzőként folytatná

2014. 09. 03. 12:30

Miroslav Klose a nyári világbajnokságon örökre beírta magát a labdarúgás történelemkönyvébe miután megdöntötte Ronaldo gólcsúcsát. A 16 találattal immáron egyedüli rekordernek számító német labdarúgó legutóbbi interjúja során közölte, két év múlva már edzőként szeretné folytatni pályafutását és reméli az oldalvonalon kívül is sikeres lesz majd.

Visszavonulása után, 2016-tól edzőként kívánja folytatni pályafutását Miroslav Klose, a németek világbajnok labdarúgója. A 36 éves játékos szerdán közölte, még két idényt kíván eltölteni az olasz Laziónál, majd edzőképzésen venne részt.

„Bízom benne, hogy a szövetség lehetőséget ad a világbajnokoknak egy egyszerűsített kurzusra, elvégre a miénknél több gyakorlatot nem lehet szerezni” – mondta a csatár, aki 137 mérkőzés után köszönt el a válogatottól a megnyert brazíliai vb után.

A 16 találatával a vb-történelem legeredményesebb góllövője azt is elárulta, hogy kinél hospitálna szívesen.

„Nagy ajándék lenne, ha Pep Guardiola munkáját figyelhetném a Bayern Münchennél” - mondta a pályafutása során többek között a bajoroknál is megforduló kiváló csatár akit a ma esti Németország-Argentína barátságos mérkőzés előtt búcsúztatnak el Philipp Lahmmal együtt ünnepélyesen a Nationalelftől.

(Forrás:sportrajongo.hu;mti/Fotó:sportsOxO.blogspot.com)