Jump to content

C. Ronaldo: tervezem a manchesteri visszatérést

2014. 09. 04. 10:22

Bár saját bevallása szerint nagyon boldog a Real Madridban, Cristiano Ronaldo legfrissebb interjújában beismerte, hogy pályafutása következő állomásaként el tudja képzelni, hogy ismét a Manchester United játékosa legyen. A portugál zseni nem tervezi madridi szerződése felbontását, ám annak lejárta után következhet az újabb manchesteri kaland.

 

Cristiano Ronaldo 2003 és 2009 között volt a Manchester United játékosa, ez idő alatt nem kevesebb, mint nyolc trófea megnyeréséből vette ki tevékenyen a részét, többek között három bajnoki címet ünnepelhetett a Vörös Ördögökkel.

A portugálok aranylabdás játékosa soha sem titkolta, hogy mennyire kötődik a manchesteri klubhoz. A Daily Mailnek adott interjújában Ronaldo újra bevallotta, hogy imádja a várost, imádja a klubot, a mai napig nagyon kötődik az MU-hoz.

"Mindenki tisztában van ezzel, többször elmondtam már. Manchestert a szívembe zártam örökre. Nagyon sok barátot hagytam itt, a szurkolók mindig is szerettek és csodálatosak voltak, csak remélni tudom, hogy egyszer visszatérhetek ide játékosként" - tett újbóli hűségesküt egykori csapata mellett a portugál.

Természetesen Ronaldo nem felejtette el megemlíteni, hogy jelenlegi állomáshelyén a Real Madridnál is nagyon boldog, de a jövő kiszámíthatatlan és miután Manchesterben hihetetlen sok szeretetet kapott, ezért majdani visszatérésére lát esélyt.

Ronaldo szerint az MU hamarosan vissza fog találni a korábbi sikereinek útjára, hiszen egy nagy klub, komoly tradíciókkal, ráadásul a nyáron nagyon jól igazoltak.

"Úgy gondolom, hogy az utóbbi évek gyenge szereplését hamar maga mögött hagyja majd a klub. A tavalyi valóban szörnyű idénye volt a csapatnak, és a mostani szezont sem kezdték jól, de fel fognak állni. Di Maria és Falcao megszerzése nagyon komoly fegyvertény, a csapat velük sokkal jobb lesz. Szeretném, ha jobban teljesítenének, mert egy fantasztikus klubról van szó, a szurkolók is megérdemlik a sikereket" - kedveskedett Ronaldo egykori csapatával.

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:richglare.com)