Jump to content

Zlatan Ibrahimovic büszke gólrekordjára

2014. 09. 05. 13:56

Zlatan Ibrahimovic rendkívül büszke arra, hogy csütörtökön minden idők legeredményesebb svéd futballistájává lépett elő, miután kétszer is eredményes volt a válogatott keddi barátságos mérkőzésén.

"Hihetetlen érzés. Ez olyasvalami, amire már nagyon régóta várok, és most végre sikerült" - idézte a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapja a Paris Saint-Germain csatárát, aki duplázott a svéd válogatott észtek elleni, 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésén, és ezzel kereken 50 találatnál jár a válogatottban.

"Nagyon büszke vagyok, rengeteg jelent ez nekem és a családomnak, valamint a körülöttem lévőknek" - tette hozzá a 32 éves csatár, aki hétfőn újra ünnepelhet, ugyanis az osztrákok elleni Európa-bajnoki selejtezőn 100. alkalommal lép majd pályára a svéd nemzeti tizenegyben.

A többek között a Barcelonát, a Juventus, az Internazionalét és az AC Milant is megjárt futballista legszebb válogatottbeli góljának az angolok elleni, közel 40 méteres ollózását jelölte meg, amellyel 2013-ban kiérdemelte a legszebb találatnak járó Puskás-díjat is.

(Forrás: MTI, fotó: mirror.co.uk)