Jump to content

Bale egyszer visszatérne Londonba

2014. 09. 19. 20:37

A Real Madrid csillaga egy meglepő nyilatkozatot adott, miszerint egy nap szívesen visszatérne a White Hart Lane-re. A csirkék csapatában gyönyörű éveket töltött el annak ellenére, hogy a kupagyőzelmek elkerülték a csapatot. „Haza” igazolása nem valószínű, hogy a közeljövőben következne be, de a szurkolókat biztosan felcsigázta ezzel a nyilatkozatával.

A walesi válogatott játékos a tavalyi évben hagyta ott szeretett csapatát, a Tottenham-et. Mint az utólag kiderült, világrekordnak számító összegért igazolta le őt a Királyi gárda. Akkor azt üzente a szurkolóknak, hogy sosem fogja elfelejteni sem őket, sem a csapatot.

Bale nem is olyan régen azt nyilatkozta a Metro-nak, hogy a későbbiekben szívesen visszatérne volt klubjához, akinek annyi mindent köszönhet: „A Spurs-nek mindig lesz helye a szívemben. Remélem a drukkerek továbbra is szeretnek, még akkor is, ha tavaly eligazoltam Londonból.

„Nem csak a csapatot, de a rajongókat is megszerettem az ott töltött évek alatt. A Futball világa folyton változik, szóval, ha úgy alakulna, hogy távoznom kell Madridból, akkor szívesen visszatérnék a Tottenham-be.”

(NÁ)
(Forrás: sportrajongo.hu és sportsvibe.co.uk | Fotó: footballhdwallpapersz.com)