Jump to content

Isco marad Madridban

2014. 09. 23. 20:36

Az Arsenal és a Liverpool erősen érdeklődött a 22 éves spanyol középpályás iránt, de Carlo Ancelloti kijelentette, hogy eszébe sem jutott eladni Iscot. Három hete ért véget a nyári átigazolási szezon, de már rengeteg új pletyka terjeng a futball világában. A két brit klub előtt még rengeteg lehetőség áll majd télen.

A Premier League két egyik legpatinásabb együttese sokáig figyelte az ígéretes spanyol középpályást. A Real Madrid menedzsere azonban pontot tett a találgatások végére és sajtón keresztül közölte, hogy nem akarja eladni Iscot, hiszen fontos szerepet szán neki a későbbiekben.

„Isco remek előző szezont tudhat maga mögött. Én hiszek benne, hogy a jövőben fontos alkotóeleme lesz a Madridnak. Én mindenesetre megadom neki a lehetőséget, mert látok benne fantáziát, éppen ezért nem akarom eladni.” – nyilatkozta Ancelotti a Daily Star-nak

„Ő tipikusan az a fajta játékos, aki akármikor készen áll a játékra és bármikor tud maradandót alkotni. Továbbá mindig tiszteletben tartja a döntéseimet és ez nagyon fontos ahhoz, hogy megmaradjon a jó viszony és a csapaton belüli jó légkör.”

Teljes nevén Francisco Román Alarcón Suárez, 2013-ban igazolt a madridi alakulathoz a Málagától. Eddig nyolc góllal járult hozzá a csapat sikerességéhez, 29 mérkőzés alatt. Ha lehet hinni Carlo Ancellotinak, akkor idén még többször láthatjuk a pályán Iscot.

(ná)
(Forrás: sportrajongo.hu és sportsvibe.co.uk | Fotó: le10sport.com)