Jump to content

PL: Reus válthat, készül az MU, a Liverpool és az Arsenal

2014. 09. 25. 09:10

Német sajtóértesülések szerint megszakadtak a tárgyalások a Borussia Dortmund vezetősége és Marco Reus között. A játékospiac legkapósabb játékosáért már a nyáron is sorban álltak a legnagyobb csapatok, ám Reus akkor még kiállt a dortmundi maradás mellett. A hírek szerint azonban a futballista több kérdésben sem ért egyet a vezérkarral, így a nyáron lejáró szerződését nem akarja meghosszabbítani.

Marco Reus az utóbbi időben többször hűségesküt tett a Borussia Dortmund mellett és biztosította a szurkolókat meg persze a vezetőséget is arról, hogy a jövőjét a Wesfalen Stadionban képzeli el. A BVB és a német válogatott sztárjáról a hírek mostanság arról szóltak, hogy gőzerővel halad a szerződéshosszabbítási tárgyalás közte és a klub vezetői között. Ez így is volt egészen eddig a hétig, ám sajtóhírek szerint a tárgyalások megszakadtak ugyanis Reus több mindennel elégedetlen.

A játékos a beszámolók szerint elégedetlen a BVB átigazolási politikájával, és nem látja annyira pozitívan a klub jövőjét, mint amennyire a vezetők lefestik. Reus bizonytalansága érthető, hiszen a dortmundiak az utóbbi években nem tudták megtartani legjobb játékosaikat, elég csak Robert Lewandowskit és Mario Götzét említeni, akik ráadásul mindketten a rivális Bayern Münchent erősítik már.

Götze távozási szándéka természetesen örömteli hír az érte sorban álló csapatok számára, minden valószínűség szerint a Manchester United, a Liverpool és az Arsenal is már most elkezdi kidolgozni azt a visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot, melyet a BVB vezetői elé tesznek a télen. Csak aztán nevető negyedikként nehogy a Bayern München örüljön a végén...

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)