Jump to content

Smalling télen Londonba igazol?

2014. 09. 27. 20:53

Christopher „Chris” Smalling egyre közelebb áll ahhoz, hogy akár már télen csapatot váltson. A londoni születésű hátvéd kegyvesztetté vált a Manchester United csapatában és a Goal.com szerint, az Arsenal tárt karokkal fogadná Őt. Vajon Louis van Gaal elengedne egy újabb fiatal angolt Danny Welbeck után?

Az Arsenal védő-szekciója eléggé foghíjas most, hogy Debuchy és Monreal is kidőlt körülbelül három hónapra. A nyár folyamán már kifejezték érdeklődésüket a 24 éves angol hátvéd iránt, miután Thomas Vermaelen eligazolt a Barcelona csapatához. Akkor valamiért nem tett komolyabb lépéseket Arséne Wenger, de most nagyon szükségük van legalább egy védő játékosra.

Chris Smalling jelenleg nem tartozik az elsőszámú jelöltek közé van Gaal listáján. Így bizonyára Ő is könnyebben bólintana rá az esetleges váltásra, hiszen szüksége van a rendszeres játéklehetőségre. 2016-ig köti szerződés a Manchesteri alakulathoz, de elvileg 10 millió font körüli összegért ki lehetne vásárolni. jelenlegi fizetése 52 ezer font per hét, melynél bizonyára tudna többet ajánlani az Arsenal.

Smalling a sokoldalú védekező játékosok közé tartozik, valószínűleg ez lehetett az egyik oka annak, hogy Wenger felfigyelt rá. Az Ágyúsok mellett szóljon, hogy Welbeck talán tudna hatni honfitársára. Ezek természetesen még csak feltételezések, pletykák, spekulációk, hírmorzsák…De a tényeket figyelembe véve, látni rációt ebbe a transzferbe.

(NÁ)
(Forrás: sportrajongo.hu és goal.com | Fotó: mirror.co.uk)