Jump to content

Arjen Robben létrehozná a Robben Múzeumot

2014. 09. 29. 13:30

Arjen Robbent soha sem a szerénysége, sokkal inkább a cselei, a robbanékonysága és a gólérzékenysége miatt szerették a szurkolók. A holland szupersztár ezúttal is enyhe önimádatáról tett tanúbizonyságot, miután kijelentette, hogy az elkövetkezendő időszakban szeretne létrehozni egy múzeumot, ahol a pályafutása során összegyűjtött ereklyéket, trófeákat és relikviákat állítaná ki. Persze szigorúan csak a család és a közeli barátok számára lenne látogatható a tárlat.

Hiba lenne azonban ezúttal elítélni Robbent, akinek valóban párját ritkító pályafutás áll a háta mögött. A holland szupersztár klubszinten már szinte mindent megnyert, de a válogatottal is ragyogó eredményeket ért el, elég ha csak a vb-ezüst és bronzérmére gondolunk. Robben a múzeumalapítás ötletéről a minap beszélt:

"Amikor a feleségemmel már belaktuk a házunkat, akkor szeretnék egy privát múzeumot alapítani, ahol az összegyűjtött ereklyéimet berendezhetem. Csak magam és a családom örömére csinálnám, meg persze a barátaink örömére is. Rengeteg szuvenírt gyűjtöttem össze pályafutásom során, rivális játékosok mezét, a 2013-as BL-döntő labdáját, vannak cipők melyeket viseltem az Eb-meccseken vagy vb-találkozókon. Szeretnék mindent kiállítani, hogy semminek se vesszen nyoma" - mondta a relikviákat évek óta gyűjtő és azokat igen nagy becsben tartó támadó.

Amúgy a Bayern München játékosának múzeumalapítási ötlete még mindig szimpatikusabb, mint kollégájának, Naninak a "húzása", a Manchester United játékosa, aki jelenleg a Sportingnak van kölcsönadva, egy önmagáról készült szobrot tart a lakásában, egészen pontosan a nappali kellős közepén.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:sportsmole.com;thepochtimes.com)