Jump to content

BL: Ibrahimovic játéka kérdéses a Barca ellen

2014. 09. 29. 14:40

A második fordulót rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligájában a héten. Szerdán az F-csoportban a Barcelona a PSG vendége lesz, a rangadót azonban úgy tűnik, hogy ki kell hagynia a párizsiak legjobbjának, Zlatan Ibrahimovicnak. A támadó kiesése komoly érvágást jelentene Laurent Blancnak, akinek a hírek szerint amúgy is kifele áll a szénája, egy újabb rossz eredmény pedig akár meg is pecsételheti a sorsát.

Nem elég, hogy a Laurent Blancnak gonodskodnia kellene arról, hogy valaki a csapatából semlegesítse Messit, Neymart és/vagy Iniestát, de nagyon úgy tűnik, hogy meg kell találnia a pótlását Zlatan Ibrahimovicnak is. A svéd klasszis ugyanis sérülés miatt elég valószínű, hogy kihagyja a katalánok elleni BL-derbit, pedig lévén, hogy egykori csapata ellen játszik a mostani, biztos, hogy szívesen pályára lépne.

A saroksérüléssel bajlódó támadó a PSG legutóbbi két mérkőzését kihagyta,és Blanc egyelőre még nem döntötte el, hogy játszatja-e az F-csoport rangadóján.

"Nem tudom, hogy melyik támadómat játszatom a derbin, egyszerűen azért, mert még nem tudom, hogy melyik áll majd rendelkezésemre - vallotta be őszintén Blanc, hogy miért is hezitál Ibra bevetésével kapcsolatban. - Nem játszunk úgy Ibrahimobic távollétében, mint amikor a kezdőcsapatban van, ezt nyilvánvaló. Egyelőre nagy kérdés, hogy számíthatunk-e rá, az orvosok mindenesetre megtesznek mindent azért, hogy bevethető állapotba hozzák" - mondta legjobbjával kapcsolatban a francia szakember.

A PSG a BL első fordulójában meglepetésre csupán 1-1-es döntetlent játszott az Ajax otthonában, igaz a Barcelona sem brillírozott, a ciprusi ApoeltPiqué góljával csak 1-0-ra tudta legyőzni. A PSG-Barcelona rangadót kedden Párizsban rendezik, a játékvezető az olasz Rizzoli lesz.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:talksport.com)