Jump to content

MU: Ashley Young távozna

2014. 09. 30. 08:04

Szigetországi sajtóhírek szerint Ashley Young lehet a következő játékos, aki elhagyja a Manchester United együttesét. A 29 éves középpályással egyáltalán nem számol van Gaal, éppen ezért a futballista távozna az Old Traffordról. Kérőkben nincs hiány, hiszen egykori csapata, valamint számos más PL-klub is sorban áll érte.

Ashley Young három éve az Aston Villa együttesétől érkezett a Manchester Unitedhez. Az akkor 26 éves játékos alapembere volt a Villának és a Manchester Unitedben is hamar megtalálta a számításait, hiszen 25 mérkőzésen lépett pályára, ebből 19-szer kezdőként és végül hat góllal zárta az idényt. Young a manchesteri edzőlegenda, Sir Alex Fergusson ideje alatt mondhatni alapembere volt az MU-nak, majd az őt váltó David Moyes is számított rá, igaz ez a csapat akkori szereplése miatt nem biztos, hogy jó ajánlólevél.

A nyáron érkezett Louis van Gaal azonban nem számol a középpályással, aki éppen ezért januárban távozna a klubtól. Young szerződése 2016 nyarán jár le, tehát a manchesteri vezetőség még pénzt is kereshetne vele, a Transfermarkt.de 11 millió euróra taksálja az árát.

Kérőkben nincs hiány, a középpályást régi klubja az Aston Villa is vinné, de a Southampton és a Sunderland is érdeklődik iránta.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:dailymail.co.uk)