Jump to content

PL: A manchesteri sztár Spanyolországban köthet ki

2014. 09. 30. 07:30

Angol sajtóértesülések szerint Juan Mata januárban visszatérhet a spanyol bajnokságba. A David Moyes által a Chelsea együttesétől tavaly klubrekordot jelentő 37.1 millió fontért megvásárolt játékmesterrel egyáltalán nincs megelégedve Louis van Gaal, ezt kihasználva a Valencia visszavásárolná egykori játékosát.

Juan Mata helyzete nem egyszerű, a legutóbbi idényben David Moyes által az utolsó pillanatokban megvásárolt támadó ugyanis nem nagyon fér bele Louis van Gaal elképzeléseibe. Visszatérő főszereplője különböző átigazolási ügyleteknek, így volt már arról szó, hogy az Atletico Madridba távozik Joao Mirandáért cserébe, de összehozták már a Real Madriddal is. A Leicester, majd a West Ham elleni mérkőzésekről is hiányzó spanyolra látszólag nem számít a holland menedzser, éppen ezt használná ki a Valencia és 30 millió font ellenében januárban kivásárolná szerződéséből.

Egyszerűsíti az ügyletet, hogy a Valenciánál jelenleg a pénz nem számít, a tulajdonosa ugyanis a szingapúri Peter Lim, aki a nyáron azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Alvaro Negredót kölcsön vette a City-től, hogy az idény végén 25 millió fontért meg is vásárolja majd. A pletykák szerint amúgy az MU lemondana Matáról sőt még a 30 millió fontos összeg egy részéről is amennyiben sikerül megegyezni a spanyolokkal a belső védő, Nicolas Otamendi klubváltásáról.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:completesportsnigeria.com)