Jump to content

MU: az új igazolás bizonyítaná, hogy megéri a pénzét

2014. 10. 01. 16:03

Luke Shaw, a Manchester United nyáron igazolt védője eddig még nem igazán tudta bebizonyítani, hogy megérte őt 27 millió fontért szerződtetnie Louis van Gaalnak. A Southamptontól megvásárolt játékossal menedzsere már a nyári felkészülés során sem volt maximálisan elégedett, elégedetlenségét pedig nyíltan vállalta is. A fiatal védőn óriási a nyomás, hiszen védőért nem szokás ennyi pénzt kiadni, ám Shaw eltökélt és bizonyítani szeretné, hogy megéri a pénzét.

"Hatalmas a nyomás rajtam, hiszen a Manchester hatalmas összegért szerződtetett, éppen ezért minden szem rám szegeződik" - beszélt az elvárásokról Shaw a Mirror című angol lapnak. Az interjú során természetesen előkerült a van Gaal féle kritika is, amit azért kapott a védő, mert felkészületlenül és formán kívül érkezett meg a nyári edzőtáborra, az erőnlétét komoly kritikával illette a holland szakember, ráadásul nyilvánosan.

"Volt alapja a kritikának, nem kárhoztatom érte van Gaalt, igaza volt. Keményen dolgoztam az utóbbi hetekben, mindent beleadtam és amikor a munkámról elismerően nyilatkozott az edzőm, akkor nagyon boldog voltam. A labdarúgás az elsődleges számomra jelenleg, mindenkit szeretnék meggyőzni, hogy nem volt rossz döntés a megvásárlásom" - mondta a hatalmas bizonyítási vággyal dolgozó futballista, akinek beilleszkedését a klub egykori kiváló védője, Gary Neville személyesen segíti.

Shaw miután visszanyerte erőnlétét megsérült, ám immáron egészséges, így a West Ham elleni hétvégi bajnokin pályára is lépett és tökéletesen megoldotta a dolgát minden valószínűség szerint az Everton elleni vasárnapi rangadón is ő játszik majd a védelem bal oldalán.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:mirror.co.uk)