Jump to content

MU: még mindig Vidal a sláger

2014. 10. 01. 10:49

Louis van Gaal a hírek szerint továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze Arturo Vidalt. A Manchester United holland szakvezetője a legfrissebb beszámolók szerint ismét harcba indul Vidalért, ráadásul most "csomagban" venné meg, ugyanis igényt tartana Angelo Ogbonnára is. A torinóiak álláspontja egyelőre nem ismert az ügyben, ám kiindulva a nyári szappanoperára hajazó alkudozásra a két klub között, a megállapodás ezúttal sem lesz sétagalopp.

A Manchester United a hírek szerint ugyanakkor nem kevés pénzt, egészen pontosan 51 millió fontot, tehát valamivel több mint 65,5 millió eurót ajánlott a két játékosért. A Transfermarkt.de adatai szerint a védelem közepén bevethető 26 éves Obgonna ára 10 millió euró körül mozog, míg Vidalt jelenleg 45 millió euróra taksálják, tehát a manchesteri ajánlat - már ha igaz egyáltalán - igen nagyvonalú.

Mindenesetre Louis van Gaal továbbra is eltökélt csapata védelmének megszilárdításában, és állítólag továbbra is élvezi a vezetőség bizalmát, akik mindezt azzal tudatosítják a hollandban, hogy áldásukat adják a tovább költekezésre, annak ellenére, hogy a nyáron több mint 150 millió fontot sikerült elvernie a hollandnak.

A Manchester United az angol Premier League-ben hat forduló után csupán a hetedik helyen áll 2 győzelemmel, 2 vereséggel és 2 döntetlennel, 11-9-es gólkülönbséggel. Louis van Gaal együttese a 8. fordulóban a 15. helyen álló Evertont fogadja.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:news168.co.uk)