Jump to content

PL: álomfizetéssel láncolná magához sztárját a Pool

2014. 10. 02. 12:00

Angol sajtóhírek szerint Daniel Sturridge lehet az angol Premier League-ben eddig várakozáson aluli teljesítményt nyújtó Liverpool csapatának második legjobban fizetett labdarúgója. A fiatal játékos heti fizetése 150 ezer font lehet, amennyiben a klub és a futballista megegyeznek egymással.

A liverpooli csatár a hírek szerint 2019-ig szóló szerződést köthet a klubbal, amelynek értelmében heti fizetése 150 ezer (mai árfolyamon közel 59.5 millió forint) fontra nőhet. Sturridge képviselői és a Liverpool között állítólag már hónapok óta zajlik a tárgyalás amely immáron közelít a végső szakaszához. A fiatal csatár tavaly káprázatos szezont zárt, az azóta a Barcelonához távozott Luiz Suárez mögött a házi góllövőlistán a második helyen végzett 33 mérkőzésen szerzett 24 góljával. Brendan Rodgers nem véletlenül ragaszkodik a korábban a Manchester City-ben és a Chelsea-ben is megfordult játékoshoz, éppen ezért szeretné a klubhoz láncolni a 25 éves csatárt.

Sturridge nem valószínű, hogy nemet mond az ajánlatra, amellyel a klub második legjobban fizetett alkalmazottja lenne a heti 170 ezer fontot kereső legenda, Steven Gerrard mögött.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:worldcups.mobi)