Jump to content

PL: Khediráért sorban állnak, de csökkentenie kell a fizetését

2014. 10. 02. 11:20

A The Daily Mirror úgy tudja, hogy Sami Khedira már januárban elhagyhatja a Real Madrid együttesét. A váltás mindenkinek jól jönne, hiszen így a madridiak is kaphatnának valamennyi pénzt a nyáron ingyen távozó német középpályásért, míg Khedira végre egy olyan csapatban játszhatna, ahol számítanak rá. A játékosért sorban állnak a PL klubok, egy gond van csak, egyik sem akarja megadni a Khedira által kért csillagászati fizetést.

A német válogatott játékosát a hírek szerint mindössze a magas fizetése választja el attól, hogy januárban a Chelsea, a Liverpool vagy az Arsenal játékosa legyen. Khedira szerződése az idény végén lejár a Real Madridnál így ingyen igazolható. Nem véletlenül az egyik legkapósabb játékos a piacon, még januárban is megéri őt leigazolni, hiszen úgy is az értéke töredékéért lehet megszerezni. Egy gond van csupán, hogy a világ egyik legjobb védekező középpályásának tartott futballista 200 ezer fontos heti fizetést kér, ezt pedig sem a Liverpool, sem az Arsenal de még a Chelsea sem akarja megadni neki, nem is beszélve arról, hogy jelenleg nem tudni, hogy milyen erőállapotban is van egyáltalán.

Az biztos, hogy a Real Madrid annak érdekében, hogy pénzt lásson Khediráért januárban piacra dobja a játékost, ám az üzlet létrejötte nagyban függ magától a játékostól is, hiszen amennyiben lemond a csillagászati fizetésről, úgy az idény második felét már Angliában kezdheti meg, viszont ha nem, akkor félő, hogy a három nagyágyú közül egyik sem szerződteti. Azért ez esetben sem kell kétségbe esnie Khedirának, hiszen a Bayern München már nyáron jelezte, hogy amennyiben a játékos kihúzza az idényt Madridban és így ingyen megszerezhető lesz, akkor a fizetési igénye nem jelent majd gondot a Säbener Straßén.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:sportsmole.com)