Jump to content

MU: ha Ronaldo nem jön, akkor Bale a célpont

2014. 10. 04. 09:01

Az angol Daily Star szerint a Manchester United amennyiben tudja megszerezni Cristiano Ronaldót, úgy a Real Madrid másik "galaktikusának", Gareth Bale-nek a megszerzését célozza meg. Bale-ről nem hallani, hogy el akarná hagyni a madridiakat, mindenesetre az ára a Transfermarkt.com adatai alapján 80 millió euró körül mozog.

A Daily Star pletyka ízű beszámolója szerint a Manchester United esélyei Bale esetében jobbak, mint Cristiano Ronaldo esetében. A portugálhoz ragaszkodnak Madridban, már csak a formája és a népszerűsége miatt is. Ronaldóval kapcsolatban Carlo Ancelotti éppen a minap jelentette ki, hogy a legjobb játékos akivel valaha együtt dolgozhatott, ami csak azért hatalmas dolog az olasz trénertől, mert a kezei alatt azért megfordult Zidane, Pirlo, Ibrahimovic, Lampard vagy éppen Kaká is. Persze nem kifejezetten ezért ragaszkodnak Ronaldóhoz Madridban, sokkal inkább azért, mert a világ jelenlegi legjobb játékosának számít, és ami a legfontosabb, a mezeladásokban is élen jár.

Bale esetében elmondható, hogy a formája rendben van, hat mérőzésen eddig négy gólt szerzett a Madrid színeiben, tavaly 27 mérkőzésen 15 gólig jutott. Mégis, a hírek arról szólnak, hogy nem igazán találja meg a helyét a Real új szisztémájában Kroosszal és Rodriguezzel pedig nem annyira érti jól meg magát.

Az MU már a legutóbbi szezon előtt is megkörnyékezte Bale-t, ám ő akkor a Tottenhamet elhagyva inkább a Real Madridot választotta. Egyelőre tehát csak pletyka szinten mozog Bale klubváltása, nem lehet tudni, hogy mennyire reális a walesi manchesteri szerepvállalása, ám ahogy mondani szokás a pletykák soha sem alaptalanok...

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:bleacherreport.com)