Jump to content

A német sztár odaszúrt az MU-nak

2014. 10. 15. 10:09

Toni Kroos a Bayern München egykori, a Real Madrid jelenlegi középpályása a napokban interjút adott a Die Welt német lapnak, melyben egy picit odaszúrt a Manchester Unitednek. Mint ismert a Vörös Ördögök a nyáron komoly erőket mozgósítottak azért, hogy megszerezhessék Kroost, ám mint az interjúból kiderült a világbajnok német válogatott játékosnak esze ágában sem volt Manchesterbe igazolni, ugyanis nem tartja a klubot jelenleg egy szinten a Bayernnel és a többi nagyágyúval.

Toni Kroos nem kertelt, szerint e a Bayern München, a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea jelenleg a világ négy legnagyobb klubja, éppen ezért amikor szóba jött még a nyáron, hogy a Manchester Unitednél folytathatná a pályafutását ő határozottan elzárkózott a lehetőségtől.

"Boldog vagyok, hogy megadatott a lehetőség, hogy ennek az új kalandnak a részese lehetek. Nem telt még el hosszú idő az érkezésem óta, de úgy érzem ez volt a legjobb döntés amit meghozhattam. A Real Madrid egy nagyon különleges klub és pont egy ilyen kihívásra vártam a sikeres müncheni időszakot követően. A Bayern, a Real Madrid, a Barcelona és a Chelsea jelenleg a legnagyobb klubok, csak közülük választanék új csapatot, amennyiben kéne" - idézi Kroos véleményét a német lap.

Toni Kroos 20 millió font ellenében érkezett Madridba, ahol eddig sikeresen alakul a pályafutása, úgy tűnik a beilleszkedéssel sincs problémája, hamarjában felvette a spanyol ritmust és Carlo Ancelotti is bízik benne.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:dailystar.co.uk)