Jump to content

Serie A: mexikói gólvágót igazolna a Juve

2014. 10. 15. 10:33

A téli átigazolási időszakban tovább erősítené keretét a Juventus labdarúgó csapata. A Serie A jelenlegi listavezetője ahogy arról korábban már beszámoltunk a középpályát erősítené elsősorban, de a csatársorról sem feledkezne meg. Ez utóbbi pozícióba a Manchester United mexikói támadóját, a Real Madridnál kölcsönben lévő Javier Hernándezt nézte ki magának.

Hernandezt a Manchester United az idény végéig adta kölcsön a Real Madridnak amelynek színeiben három mérkőzésen eddig két gólt szerzett a 26 éves csatár. A mexikói azonban kevesli a játéklehetőséget, Carlo Ancelotti ugyanis Karim Benzemát részesíti előnyben kezdőként. Hernández segítségére a hírek szerint a Juventus siethet, amely télen az átigazolási időszakban de legkésőbb az idény végén szeretné megvásárolni a futballistát. A Juventus dolgát nehezíti, hogy a madridiaknak opciós joguk van Hernández megvételére, ráadásul a mexikói csatár saját bevallása szerint mindent megtenne azért, hogy Madridban maradhasson.

„Az, hogy a Real Madrid játékosa lehetek, az egyszerűen a legnagyobb csoda az életemben. Akik ismernek azok tudják, hogy vért és verítéket nem sajnálva mindent megadnék azért, hogy ezt a mezt tovább viselhessem” – tett hűségesküt utolsó interjúja során a Real Madrid mellett Hernández.

A fenti kijelentést hallva biztos, hogy nem lesz egyszerű a dolga a Juventusnak Chicharito megszerzése ügyében, ráadásul a torinóiak dolgát az is nehezíti, hogy a mexikóit még két év köti az MU-hoz, tehát az üzlet olcsónak sem ígérkezik.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/latestsportsalerts.blogsport.com)