Jump to content

Balotelli napjai meg vannak számlálva az Anfielden?

2014. 10. 24. 16:40

Bár a Liverpool részéről nem nyert megerősítést, angol napilapok utolsó oldalaikon egybehangzóan írják, Mario Balotellinek januárig maradt ideje, hogy biztossá tegye helyét a Liverpool keretében. Ha ez az idő nem lesz elég az olasz csatárnak, a klub a téli átigazolási időszakban szinte biztosan megválik tőle.

Az olasz válogatott támadója igencsak feledhető szezonkezdeten van túl: a gólok nem jönnek új együttesénél, és a magatartása is kifogásolható, ahogy az a hétközi, Bajnokok Ligája-mérkőzés szünetében is látható volt.

A The Mirror, a The Times,a The Sun, a The Telegraph, a The Express és a Guardian is januári ultimátumról ír pénteki számában, a Mirror ki is számolta, hogy mindössze 68 napja van a nyáron a Milantól érkező csatárnak a bizonyításra. Ha nem él ezzel, végleg elfogyhat Brendan Rodgers menedzser – már most is kevés – türelme. Nagy kérdés lehet, hogy ha az eladás szándéka komolyan felmerül, melyik európai klub fogja megadni az újabb bizonyítási lehetőséget az öntörvényű csatárnak.

Balotelli helyzetén nem is nagyon próbál javítani: a minap a rend éber őreivel, és egy, a kocsiját lefotózni szándékozó hölggyel is meggyűlt a baja.

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/nso.hu; fotó: sportrajongo.hu/brunchnews.com)