Jump to content

Modric fia kikosarazta CR-t - videó

2014. 10. 30. 14:00

Cristiano Ronaldo hétfőn este a spanyol labdarúgó bajnokság díjátadó estélyén kétszer is igen vicces, vagy számára talán kisé kínos sziutációba került. Először egy humorista hozta kellemetlen helyzetbe barátnője, Irina Sejk előtt, majd Luka Modric kisfia kosarazta ki a portugál klasszist. Azért az este nem sikerült annyira rosszul CR számára, hiszen három egyéni díjjal távozhatott a helyszínről.

A legtöbb kisfiú mindent megadna azért, hogy találkozzon a jelen egyik, ha nem a legnagyobb labdarúgójával Cristiano Ronaldóval. Luka Modric kisfia azonban vagy nem tartozik ebbe a táborba, vagy szégyenlős, vagy esetleg Lionel Messi rajongó titkon...

Mindenesetre a kis Ivano ügyet sem vetett a vele barátkozni kívánó Ronaldóra, inkább tovább bűvölte a videójátékát. Modric apuka természetesen kimentette fiát, elnézést kért az ignorált csapattársától,elmagyarázva neki, hogy a fiúcska még kisé szégyenlős. Ronaldo csak nevetett a dolgon, ám barátnője Irina Sejk arcára még ez az ártatlan szituáció sem tudott mosolyt csalni. Valószínűleg az est folyamán barátjával flörtölő humorista és kissé erotikus viccelődése teljesen kiverte a biztosítékot a modellnél.

Mindenesetre Ronaldo elégedetten távozhatott a gáláról, hiszen három díjat is bezsebelt, őt választották az előző idény legjobb játékosának, a legjobb támadójának és az ő gólja nyert a gólszépségversenyen. Tökéletes este, apró szépséghibákkal.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:mediatica.ro)