Jump to content

PL: Gutiérrez negatív leletet produkált

2014. 11. 04. 10:10

Jó hírek érkeztek Jonás Gutiérrez háza tájáról, a Nexcastle United játékosának szervezetében a legutolsó orvosi vizsgálatok már nem mutattak ki rákos sejteket. A védő szeptemberben hozta nyilvánosságra, hogy hererákban szenved, majd otthonában Argentínában kemoterápiás kezeléseknek vetette alá magát.

A 31 éves játékos a jó hírt Twitter csatornáján tudatta a nyilvánossággal.

"A mai napon közölték velem, hogy nem kell további kezelésekre járnom. Köszönöm mindenkinek aki szorított értem, különösen a családomnak, a szüleimnek, a testvéreimnek, nagymamának és @alemaglietti-nek" - olvasható a játékos mikroblogján (az utolsó megnevezés a barátnőjét takarja - a szerk.)

Gutiérrez még a 2012–2013-as szezon utolsó fordulójában ütközött Bacary Sagnával, az Arsenal korábbi francia játékosával, ezt követően fájdalmakra panaszkodott a nemi szerve tájékán. A sérülés következtében Gutiérez heréje megduzzadt, ami az edzéseken rendszeresen zavarta. A 22-szeres argentin válogatott játékos ultrahangos vizsgálaton vett részt, hogy kiderítse orvosai segítségével, hogy mi a probléma, ekkor tudatták vele a rossz hírt. Az orvosok ezt követően eltávolították a játékos bal heréjét majd kemoterápiás kezelésbe kezdtek aminek köszönhetően a hírek szerint a rosszindulatú sejtek már nem találhatóak meg Gutiérrez szervezetében.

A Newcastle csapatában eddig 195 alkalommal pályára lépő védő a világ minden tájáról kapott bíztató üzeneteket. A Newcastle szurkolói például a szeptemberi Hull elleni mérkőzés 18. percében felállva tapsolták a 18-as mezszámban szereplő Gutiérrezt, így tudatva kedvencükkel, hogy lélekben vele vannak a nehéz pillanatokban is.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu;nso.hu/Fotó:twitter.com)