Jump to content

PL: 60 millió fontért és 2 Ferrariért sem igazolna Kompany az Arsenalba

2014. 11. 05. 12:38

Piers Morgan, angol híresség tegnapi csalódottságában, miután 3-0-ról döntetlen játszott az Anderlechttel, Twitteren üzent Vincent Kompanynak, hogy fizet neki, csak oldja meg az Arsenal védő gondjait.

Piers Morgan, akit mi magyarok is láthattunk pár külföldről átvett tehetségkutató zsűrijében, emellett kiváló újságíró és televíziós személyiség, valamint nem utolsó sorban Arsenal szurkoló. Tegnap este tweetelésre szánta el magát és írt a Manchester City belga középhátvédjének, Vincent Kompanynak.

Az első ajánlat 50 millió font volt, ám ezt a belga kategorikusan elutasította. „Nagyszerű klub, de nem.” Piers ekkor egy második ajánlatott is tett: 60 millió illetve 2 Ferrari. Kompany ekkor csak annyit reagált: „Azok az idők már elmúltak Pearsie, én már csak a dicsőségért játszom.”, a végére pedig egy mosolygós fejet is biggyesztett. Az utolsó ajánlata Morgannek 70 millió, a két Ferrari, valamint bármikor használhatja a Beverly Hillsben lévő villáját. Ezt a ManCity játékos már szóra se méltatta.

A szerződtetéshez a játékos klubjának is lenne egy két szava, pláne, hogy augusztusban írt alá egy 5 éves szerződést. Kompanyt, aki 14 éve játszott az Anderlecht színeiben büszkeséggel töltötte el, hogy volt csapata ponttal távozott az Emirates stadionból. Ma pedig a CSZKA Moszkva ellen kell megszerezniük a 3 pontot a rendkívül szoros „E” csoportban.

(PL)

(forrás: espn.com, kép:the Times; Twitter )