Jump to content

PL: Lampard az idény végéig maradhat a City-nél

2014. 11. 05. 10:40

Dörzsölhetik a tenyerüket a Manchester City drukkerei, nagyon úgy tűnik, hogy Frank Lampard az idény végéig marad kedvenc csapatuk alkalmazásában. A Chelsea legendája eredetileg januárig maradt volna kölcsönben a manchesteri alakulatnál, ám a hírek szerint meghosszabbították a kölcsönszerződését, így a kiváló középpályás bemutatkozása az amerikai bajnokságban (MLS) várat még magára egy picit.

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester City meghosszabbította Frank Lampard kölcsönszerződését, ennek értelmében pedig a 36 éves játékos az idény végéig szolgálja a manchesteri klubot. Természetesen Lampard sem jár majd rosszul ezen időszakban, a hírek szerint heti fizetése 200 ezer font körüli lesz.

Lampard januárban eredetileg már az MLS-ben érdekelt New York City csapatában kezdené pályafutása legújabb szakaszát, ám mivel a tengerentúli és a manchesteri klub tulajdonosa egy és ugyan az, ezért Lampard szerződésének meghosszabbítása nem ütközött akadályba. Már csak azért sem, mert a tulajdonos érdekei is úgy kívánják, hogy a kiváló középpályás maradjon, hiszen többek között Yaya Touré az Afrikai Nemzetek Kupáján lesz majd érdekelt a következő év elejétől jó pár héten át, így Lampardra nagy szükség lesz Manchesterben.

A pályafutása legutóbbi 13 évét a Chelsea kötelékében eltöltő Lampard jó szolgálatot tett a City-nek, hiszen hat manchesteri mérkőzésén eddig összesen négy gólt szerzett.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:sporttopix.com)