Jump to content

Mesut Özilt saját apja perelte be

2014. 11. 12. 11:45

Igen komoly családi perpatvar robbant ki Meus Özilék háza táján. Az Arsenal és a német válogatott játékosát ugyanis édesapja beperelte, miután fia kirúgta őt az Özil nevével fémjelzett cégből. A hírek szerint az ügynek ugyanakkor nagyobb volt a füstje, mint a lángja, jóllehet az apa továbbra is állást keres.

 

Mesut Özil apja ügyvezető igazgatóként dolgozott az Özil Marketing Gmbh cégben, ám egy évvel ezelőtt fia kirúgta őt. Az apa korábban igen komoly szerepet játszott abban, hogy fia akkori klubrekordot jelentő összegért a Real Madridból az Arsenalba igazolt, ám úgy tűnik fiát ez sem hatotta meg. Mustafa Özil azért citálta bíróság elé fiát, mert véleménye szerint az elbocsátás miatt 630 ezer eurós bevételtől esett el. Persze Özil ügyvédei sem voltak restek, rögtön visszaperelték az apát, akin egy egymillió eurós kölcsön visszafizetésének elmaradását, valamint a cégautó leadásának elmulasztását kérték számon.

A hírek szerint a felek között az utóbbi hetekben létrejött az egyezség, a színfalak mögött Özil és apja kiegyeztek, jóllehet a fiú nem helyezte vissza pozíciójába az apját, inkább testvérének adta a korábban apjuk által betöltött állást.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:dailymail.co.uk)