Jump to content

PL: Wenger Frankfurtból erősítene

2014. 12. 19. 13:40

Arséne Wenger a hírek szerint kivetette a hálóját a Bundesligában szereplő Frankfurt kapusára, Kevin Trappra. A francia menedzser dolga nem lesz könny ha Trappot valóban Londonba akarja csábítani, ugyanis a hálóőrre igen sokan fenik a fogukat, többek között a Liverpool is.

A Dialy Star szerint Arséne Wenger már januárban az Emirates Stadionba hozná Kevin Trappot aki 4 millió font ellenében válthat klubot. Ez az összeg az Arsenal szintjén ha nem is aprópénz, de nem jelenthet gondot a kérdés csak az, hogy a tény, hogy Trappért fél Európa sorban áll nem veri-e fel a játékos árát.

A hír többeket meglepet, és a szigetországi sajtó egy része nem is érti, hogy Wenger miért ragaszkodna Trapp megszerzéséhez, amikor három kapus szolgálataira számíthat csapatánál. Csak a rend kedvéért az Arsenalnál jelenleg Szczesny, Ospina és Damien Martinez a három kapus, tehát nem igazán látni, hogy miért is lenne szüksége a valóban kiváló képességekkel rendelkező Trappra.

Ugyanakkor a Daily Star értesüléseit erősíti az a tény, hogy Ospina erőnléti gondokkal küszködik mióta elhagyta a Nice együttesét és nem is nagyon számított rá eddig Wenger, míg Martinez esetében egy fiatal és kiforratlan kapusról beszélhetünk, akinek még idő kell arra, hogy valóban megmutassa mekkora potenciál lakozik benne.

Összességében kijelenthető tehát, hogy Trapp megszerzése nem a legfőbb prioritás Wenger számára, ám ha ilyen jó áron egy ennyire jó kapust meg lehet szerezni, akkor a francia szakember bizonyára nem fog késlekedni és ha tudja, akkor Londonba hozza a frankfurti portást.

(fg)

(Forrás:sportrajongo.hu/Fotó:eintracht.de)