Jump to content

Higuaín: Pool? Spurs?

2014. 12. 20. 13:45

Angol és olasz sajtóhírek szerint a Liverpool labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Napoli argentin klasszisát, Gonzalo Higuaínt.

Az argentin támadó sajtóértesülések szerint nem érzi jól magát Nápolyban, sem a vezetőséggel, sem pedig a szurkolók által is rendre "megtalált" Rafa Benítez vezetőedzővel nem jön ki, így eldöntötte, megfelelő ajánlat esetén szeretné elhagyni az égszínkékeket a télen. További problémát jelent Higuaín számára, hogy a Napoli - bármennyire is igyekszik Angelo de Laurentiis elnök - nem tudott igazi európai élcsapattá válni, az olasz bajnoki címre nincs esélye idén sem, sőt, a Bajnokok Ligája-indulást jelentő harmadik hely megszerzéséért is ádáz harcot kell folytatnia a csapatnak.

Az érdeklődőkre sem kellett sokat várni, a Luis Suárez utódját továbbra is lelkesen kereső Liverpool állítólag azonnal kopogtatott a Napoli ajtaján, és a „vörösök" jelezték, januárban lecsapnának az elvágyódó argentin klasszisra.

Mivel Mario Balotelli finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a liverpooliak mindenképpen szeretnének a közeljövőben egy újabb klasszis csatárt szerződtetni, ám nem lesz könnyű dolguk, ha Higuaínra fáj a foguk, ugyanis a Daily Express szerint a Tottenham is élénken érdeklődik a támadó iránt.

A 27 esztendős argentin piaci értékét 40 millió euróra becsüli a transfermarkt.de, ugyanakkor - csakúgy, mint jelenlegi csapata - sem a Pool, sem a Spurs sem számít biztos BL-indulónak, így kérdéses, hogy mennyire lehetnek vonzóak a csatár számára.

(bb)

(Forrás: sportrajongo.hu/nso.hu; fotó: sportrajongo.hu/footballtips.com/thefootballmind.com)